KUPI KARTU
menu opener

PUTUJ LAKŠE I JEFTINIJE – ONLINE AUTOBUSKE KARTE OD SAMO 99 DINARA!

Arriva uvodi dinamički cenovnik za online karte- budi brz i zgrabi najjeftiniju kartu   

 

Kompanija Arriva, deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, predstavila je značajnu novinu u sferi online kupovine karata koja putnicima donosi mogućnost da prve tri karte kupe za svega 99 dinara! Dinamičko tarifiranje cena karata označava, da što pre putnik kupi kartu ona je jeftinija. Nakon prve tri karte po navedenoj ceni, sledeće su nešto skuplje, ali i dalje sa velikim popustima!

Kupovina karata po dinamičkim cenama dostupna je za tri međumesne linije:

  • Požarevac-Niš;
  • Požarevac-Kragujevac;
  • Svilajnac-Beograd.

 


Online karte se mogu kupiti čak dva meseca unapred, a dostupne su na www.arriva.rs, 24h pre polaska. Plaćanje je omogućeno putem uplatnice, e-bankinga, Ipay elektronskog novca, kao i direktnim uplatama putem platnih kartica.

Kao kompanija koja uvodi značajne novitete u poslovanju, Arriva ima za cilj da putnicima pruži mogućnost da svoje mesto osiguraju kupovinom karata online i to po neodoljivim cenama.

Pored dinamičkih cena na navedenim linijama, novina prilikom online kupovine karata je i mogućnost izbora povratne karte na relaciji Požarevac-Beograd. Kada se putnik opredeli za povratno putovanje, dovoljno je da unese kod povratne karte koja stiže na e-mail adresu ili se obrati korisničkom centru (slanjem e-mail-a na karte@teroplan.rs ili pozivom na broj 066 430 833) kako bi dobio kartu za povratak.

Online karte dostupne su i za sezonske linije za Crnu Goru. Svi korisnici Intesinih kreditnih kartica, mogu iznos karte/karata, ukoliko koštaju više od 3000 dinara, platiti na tri mesečne rate.

Imajući u vidu da je korisnicima najvažnija usluga, kao i kvalitet koji Arriva pruža, u narednom periodu iz kompanije najavljuju brojne aktivnosti usmerene na promociju kupovine online karata, kako bi što veći broj putnika mogao da uživa u benefitima komfornog putovanja po najpovoljnijim cenama.