menu opener

Karijera

Naš slogan, Zajedno smo Arriva (Together we are Arriva ) je kampanja koja za cilj ima da se kompanija predstavi kao poslodavac.

Arriva je prisutna u 14 različitih zemalja u Evropi sa ukupno 53.000 zaposlenih, ali smo na mnogo načina ipak povezani i upravo tu je snaga koja pokazuje da radimo zajedno kao grupa i tim i da smo kao kompanija konkurentni.

Zajedno smo Arriva je takođe i obećanje za sve naše zaposlene, bez obzira u kojoj zemlji poslujemo i bez obzira koji deo posla obavljaju.

Svake godine, svi naši zaposleni, imaju mogućnost da kroz Anketu zadovoljstva iskažu svoje mišljenje.

Neki od benefita koje pruža naša kompanija su stalna usavršavanja kroz razmenu iskustva sa kolegama iz drugih zemalja članica, ali i kroz druge lokalne obuke i put svakog našeg zaposlenog se kontinuirano prati.

“Pre dve godine dobila sam najveći poklon, moju Nataliju. Rad u Arrivi mi omogućava da budem spokojna kad pomislim na njenu i našu budućnost” Marija, Požarevac

Naši dragi i sada vec iskusni Ajvar takmicari iz Niša osvojili su drugo mesto u velikom finalu nacionalnog takmicenja u pravljenju ajvara „Izađi mi na teglu” održanom u oktobru u Beogradu, a koje je okupilo ajvar majstore iz cele Srbije.”