Arriva brend se menja

Arriva od ove godine uvodi novi osvežen identitet nakon što je pre 20 godina ime Arrive počelo da se pojavljuje širom gradova Evrope.

U sklopu ove izmene, Arriva će od ove godine, imati novi logotip koji je osvežen, moderniji, ali I okrenut ka korisnicima.

Screenshot_1

Od 2018. godine, širom Evrope, svuda gde Arriva posluje biće usvojen nov brend, uključujući i novi logo Arrrive a izmene će se raditi postepeno i ekonomski isplativo.

Novi identtitet podržava Arrivinu strategiju ka razvoju i viziju da postane Pravi izbor za putovanje ( engl. Mobility partner of choice ), pri tom se snažnije pozicionirati na nepredvidivom transportnom tržištu.

Danas, Arriva je značajan evropski transportni prevoznik sa autobusima, vozovima, putničkim vozilima i čak vodenim autobusima širom 14 zemalja.

Dejan Bogunović, direktor kompanije Arriva u Srbiji kaže: “Arrivin logo, i u većini slučajeva naši plavi i beli autobusi, postali su deo transportnog miljea širom gradova Evrope. Jako smo ponosni na ime i brend Arrive tako da nam je bilo važno da zadržimo ono što je specifično za Arrivu a pri tom i da pokažemo da imamo brend koji je orijentisan ka korisnicima i koji će podržati naše planove ka širenju I razvoju”, završava Bogunović.

Vesti

21.03.2018

Oglas za prikupljanje ponuda za preuzimanje i zbrinjavanje opasnog i neopasnog otpada


Više o tome

DEJAN BOGUNOVIĆ NOVI PREDSEDNIK ODBORA POSLOVNOG UDRUŽENJA „SRBIJATRANSPORT“

15.03.2018

Na sednici Odbora direktora Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“, za predsednika Odbora direktora jednoglasno je izabran Dejan Bogunović, generalni direktor kompanije Arriva Srbija.


Više o tome

PROMOCIJA NOVOG WEB SAJTA NA SAJMU TURIZMA

26.02.2018

Sajam koji je trajao 4 dana, prema rečima Rasima Ljajića, potpredsednika Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, strateška odluka države je da radi na razvijanju turizma u Srbiji i da je turizam taj koji ima ulogu pomirenja među državama Zapadnog Balkana.


Više o tome

ARRIVA BREND SE MENJA

22.01.2018

Arriva od ove godine uvodi novi osvežen identitet nakon što je pre 20 godina ime Arrive počelo da se pojavljuje širom gradova Evrope.


Više o tome

ARRIVA SNIZILA CENE KARATA ZA ZLATIBOR
VELIKO INTERESOVANJE PRED NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

15.11.2017

Arriva će od petka, 17. novembra sniziti svoje cene karata u pravcu ka Zlatiboru. Kako navode u Arrivi, na ovaj potez su se odlučili kako bi svojim lojalnim korisnicima omogućili putovanje po sniženim cenama pred novogodišnje praznike.


Više o tome