Arriva brend se menja

Arriva od ove godine uvodi novi osvežen identitet nakon što je pre 20 godina ime Arrive počelo da se pojavljuje širom gradova Evrope.

U sklopu ove izmene, Arriva će od ove godine, imati novi logotip koji je osvežen, moderniji, ali I okrenut ka korisnicima.

Screenshot_1

Od 2018. godine, širom Evrope, svuda gde Arriva posluje biće usvojen nov brend, uključujući i novi logo Arrrive a izmene će se raditi postepeno i ekonomski isplativo.

Novi identtitet podržava Arrivinu strategiju ka razvoju i viziju da postane Pravi izbor za putovanje ( engl. Mobility partner of choice ), pri tom se snažnije pozicionirati na nepredvidivom transportnom tržištu.

Danas, Arriva je značajan evropski transportni prevoznik sa autobusima, vozovima, putničkim vozilima i čak vodenim autobusima širom 14 zemalja.

Dejan Bogunović, direktor kompanije Arriva u Srbiji kaže: “Arrivin logo, i u većini slučajeva naši plavi i beli autobusi, postali su deo transportnog miljea širom gradova Evrope. Jako smo ponosni na ime i brend Arrive tako da nam je bilo važno da zadržimo ono što je specifično za Arrivu a pri tom i da pokažemo da imamo brend koji je orijentisan ka korisnicima i koji će podržati naše planove ka širenju I razvoju”, završava Bogunović.

Vesti

Deutsche Bahn kao učesnik najveće poslovne platforme u železničkoj industriji InnoTrans 2018: Digitalne tehnologije omogućavaju unapređenje kvaliteta usluga u železničkom saobraćaju

21.09.2018

Razvoj i korišćenje digitalnih tehnologija centralna tema je izložbene postavke kojom se kompanija Deutsche Bahn (DB) predstavlja na sajmu InnoTrans 2018 koji se od 18. do 21. septembra održava u Berlinu.


Više o tome

GRAD BEOGRAD DOBIO 25 NOVIH AUTOBUSA

14.09.2018

Kompanija Arriva Litas uvodi u sistem gradskog saobraćaja u Beogradu novih 25 autobusa sa EURO VI motorom


Više o tome

ARRIVA GRUPA NAJAVILA DOLAZAK NOVE IZVRŠNE DIREKTORKE

12.09.2018

Arriva Grupa, imenovala je novu izvršnu direktorku, koja će biti zadužena za poslovanje kompanije u nekoliko zemalja, uključujući i Srbiju.


Više o tome

ARRIVA DARIVA PUTOVANJA U CRNU GORU, BEČ I LINC

23.07.2018

Kako bi se zahvalila svojim vernim korisnicima, kompanija Arriva pokrenula je kampanju „Arriva dariva“, čiji je cilj da vas povede do vaše savršene letnje destinacije.


Više o tome

PUTUJ LAKŠE I JEFTINIJE – ONLINE AUTOBUSKE KARTE OD SAMO 99 DINARA!

13.07.2018

Kompanija Arriva, deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, predstavila je značajnu novinu u sferi online kupovine karata koja putnicima donosi mogućnost da prve tri karte kupe za svega 99 dinara!


Više o tome

Održan Dan bezbednosti u saobraćaju u Braničevskom okrugu

11.07.2018

Agencija za bezbednost saobraćaja i kompanija Arriva Litas potpisale Protokol o saradnji za unapređenje bezbednosti u oblasti drumskog saobraćaja i transporta


Više o tome

Posetite biser Jadrana uz primamljive popuste

24.05.2018

I ovog leta na vratima Jadrana, Crna Gora, kraljica Mediterana, nastavlja da šarmira neponovljivom lepotom mora i bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina.


Više o tome