Promocija novog web sajta na Sajmu turizma

                                                   Promocija novog web sajta na Sajmu turizma

                                     Popusti od 10 odsto za Olimpsku regiju i Halkidiki do 31. marta

 

U nedelju, 25. februara, završen je jubilarni 40. Sajam turizma.

Sajam koji je trajao 4 dana, prema rečima Rasima Ljajića, potpredsednika Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija,  strateška odluka države je da radi na razvijanju turizma u Srbiji i da je turizam taj koji ima ulogu pomirenja među državama Zapadnog Balkana.

Agencija Arriva Litas sa sedištem u Velikoj Britaniji, kao i dvadesetak godina unazad, predstavila je svoj program

za Leto 2018.

Zoran Milić, direktor za turizam ove kompanije istakao je : „ Motiv nam je bio da iskoristimo ovih nekoliko dana sajma da predstavimo programe i prezentiramo sve proizvode ARRIVE. Nije nam manje važna ni prilika da se susretnemo sa kolegama, prvenstveno iz kompanije, koji su nam došli iz Hrvatske i Slovenije, ali i da se vidimo sa partnerima iz zemlje i inostranstva, razmenimo iskustva i utiske i da vidimo šta to radi konkurencija na tržištu. Poslednjih nekoliko godina tržište je izuzetno zahtevno i mi moramo da „trčimo“ tržišnu utakmicu onako kako smatramo da bi trebalo da bi

imali rezultate i sačuvali stečeni ugled. Nije lako sačuvati ugled i biti korak ispred svih, a Zoran Milić zna koje su prednosti kompanije Arriva Litas – „Naši aduti i naša prednost je, pored kadrovskog potencijala i kvalitetnih programa, veliki sistem koji stoji iza nas“.

Ponuda turističke agencije bazira se na ponudi Leto 2018 za Grčku, Hrvatsku, Albaniju i Makedoniju. Ova agencija korisnicima je odobrila popust od 10 odsto za letovanje za Halkidiki i Olimpsku regiju do 31. marta.

Pored toga, ova agencija uspešno organizuje ture za evropske gradove.

Agencija je predstavila i svoj redizajnirani sajt www.turizamarriva.rs koji je Modernijeg dizajna, lakši za navigaciju i pretragu, web responsive – prilagođen prikazu za mobilne uređaje ali i sadržajniji i nudi mogućnost pretrage prema tipu, destinaciji, oblasti I tipu prevoza.

 

 

Vesti

21.03.2018

Oglas za prikupljanje ponuda za preuzimanje i zbrinjavanje opasnog i neopasnog otpada


Više o tome

DEJAN BOGUNOVIĆ NOVI PREDSEDNIK ODBORA POSLOVNOG UDRUŽENJA „SRBIJATRANSPORT“

15.03.2018

Na sednici Odbora direktora Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“, za predsednika Odbora direktora jednoglasno je izabran Dejan Bogunović, generalni direktor kompanije Arriva Srbija.


Više o tome

PROMOCIJA NOVOG WEB SAJTA NA SAJMU TURIZMA

26.02.2018

Sajam koji je trajao 4 dana, prema rečima Rasima Ljajića, potpredsednika Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, strateška odluka države je da radi na razvijanju turizma u Srbiji i da je turizam taj koji ima ulogu pomirenja među državama Zapadnog Balkana.


Više o tome

ARRIVA BREND SE MENJA

22.01.2018

Arriva od ove godine uvodi novi osvežen identitet nakon što je pre 20 godina ime Arrive počelo da se pojavljuje širom gradova Evrope.


Više o tome

ARRIVA SNIZILA CENE KARATA ZA ZLATIBOR
VELIKO INTERESOVANJE PRED NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

15.11.2017

Arriva će od petka, 17. novembra sniziti svoje cene karata u pravcu ka Zlatiboru. Kako navode u Arrivi, na ovaj potez su se odlučili kako bi svojim lojalnim korisnicima omogućili putovanje po sniženim cenama pred novogodišnje praznike.


Više o tome