Promocija novog web sajta na Sajmu turizma

                                                   Promocija novog web sajta na Sajmu turizma

                                     Popusti od 10 odsto za Olimpsku regiju i Halkidiki do 31. marta

 

U nedelju, 25. februara, završen je jubilarni 40. Sajam turizma.

Sajam koji je trajao 4 dana, prema rečima Rasima Ljajića, potpredsednika Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija,  strateška odluka države je da radi na razvijanju turizma u Srbiji i da je turizam taj koji ima ulogu pomirenja među državama Zapadnog Balkana.

Agencija Arriva Litas sa sedištem u Velikoj Britaniji, kao i dvadesetak godina unazad, predstavila je svoj program

za Leto 2018.

Zoran Milić, direktor za turizam ove kompanije istakao je : „ Motiv nam je bio da iskoristimo ovih nekoliko dana sajma da predstavimo programe i prezentiramo sve proizvode ARRIVE. Nije nam manje važna ni prilika da se susretnemo sa kolegama, prvenstveno iz kompanije, koji su nam došli iz Hrvatske i Slovenije, ali i da se vidimo sa partnerima iz zemlje i inostranstva, razmenimo iskustva i utiske i da vidimo šta to radi konkurencija na tržištu. Poslednjih nekoliko godina tržište je izuzetno zahtevno i mi moramo da „trčimo“ tržišnu utakmicu onako kako smatramo da bi trebalo da bi

imali rezultate i sačuvali stečeni ugled. Nije lako sačuvati ugled i biti korak ispred svih, a Zoran Milić zna koje su prednosti kompanije Arriva Litas – „Naši aduti i naša prednost je, pored kadrovskog potencijala i kvalitetnih programa, veliki sistem koji stoji iza nas“.

Ponuda turističke agencije bazira se na ponudi Leto 2018 za Grčku, Hrvatsku, Albaniju i Makedoniju. Ova agencija korisnicima je odobrila popust od 10 odsto za letovanje za Halkidiki i Olimpsku regiju do 31. marta.

Pored toga, ova agencija uspešno organizuje ture za evropske gradove.

Agencija je predstavila i svoj redizajnirani sajt www.turizamarriva.rs koji je Modernijeg dizajna, lakši za navigaciju i pretragu, web responsive – prilagođen prikazu za mobilne uređaje ali i sadržajniji i nudi mogućnost pretrage prema tipu, destinaciji, oblasti I tipu prevoza.

 

 

Vesti

NAGRADA ARRIVI U SEKTORU USLUGA

10.12.2018

Arriva Srbija je dobila nagradu za regionalnog poslovnog lidera i poseban doprinos razvoju privrede regiona u 2018. godini.


Više o tome

Počinje besplatan program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za vozače autobusa.

19.11.2018

Počinje besplatan program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za vozače autobusa.


Više o tome

Arriva Litas doo Požarevac oglašava prodaju sledećih osnovnih sredstava:

15.11.2018

Potencijalni kupci mogu pogledati autobuse na navedenim lokacijama. Autobusi se prodaju u viđenom stanju.


Više o tome

Cene karata za Beč već od 9 eura

Od sredine oktobra, Arriva je snizila cene karata ka Beču čak 50 odsto. Ovi popusti važe za polaske ka Beču iz Požarevca i Beograda.


Više o tome

Arriva je svojim korisnicima ponudila nove polaske iz Braničevskog okruga.


Više o tome

Arriva Litas doo Požarevac oglašava prodaju sledećih osnovnih sredstava:

24.09.2018

Potencijalni kupci mogu pogledati autobuse na navedenim lokacijama. Autobusi se prodaju u viđenom stanju.


Više o tome

Deutsche Bahn kao učesnik najveće poslovne platforme u železničkoj industriji InnoTrans 2018: Digitalne tehnologije omogućavaju unapređenje kvaliteta usluga u železničkom saobraćaju

21.09.2018

Razvoj i korišćenje digitalnih tehnologija centralna tema je izložbene postavke kojom se kompanija Deutsche Bahn (DB) predstavlja na sajmu InnoTrans 2018 koji se od 18. do 21. septembra održava u Berlinu.


Više o tome

GRAD BEOGRAD DOBIO 25 NOVIH AUTOBUSA

14.09.2018

Kompanija Arriva Litas uvodi u sistem gradskog saobraćaja u Beogradu novih 25 autobusa sa EURO VI motorom


Više o tome

ARRIVA GRUPA NAJAVILA DOLAZAK NOVE IZVRŠNE DIREKTORKE

12.09.2018

Arriva Grupa, imenovala je novu izvršnu direktorku, koja će biti zadužena za poslovanje kompanije u nekoliko zemalja, uključujući i Srbiju.


Više o tome

ARRIVA DARIVA PUTOVANJA U CRNU GORU, BEČ I LINC

23.07.2018

Kako bi se zahvalila svojim vernim korisnicima, kompanija Arriva pokrenula je kampanju „Arriva dariva“, čiji je cilj da vas povede do vaše savršene letnje destinacije.


Više o tome