KUPI KARTU
menu opener

Promocija novog web sajta na Sajmu turizma

                                                   Promocija novog web sajta na Sajmu turizma

                                     Popusti od 10 odsto za Olimpsku regiju i Halkidiki do 31. marta

 

U nedelju, 25. februara, završen je jubilarni 40. Sajam turizma.

Sajam koji je trajao 4 dana, prema rečima Rasima Ljajića, potpredsednika Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija,  strateška odluka države je da radi na razvijanju turizma u Srbiji i da je turizam taj koji ima ulogu pomirenja među državama Zapadnog Balkana.

Agencija Arriva Litas sa sedištem u Velikoj Britaniji, kao i dvadesetak godina unazad, predstavila je svoj program

za Leto 2018.

Zoran Milić, direktor za turizam ove kompanije istakao je : „ Motiv nam je bio da iskoristimo ovih nekoliko dana sajma da predstavimo programe i prezentiramo sve proizvode ARRIVE. Nije nam manje važna ni prilika da se susretnemo sa kolegama, prvenstveno iz kompanije, koji su nam došli iz Hrvatske i Slovenije, ali i da se vidimo sa partnerima iz zemlje i inostranstva, razmenimo iskustva i utiske i da vidimo šta to radi konkurencija na tržištu. Poslednjih nekoliko godina tržište je izuzetno zahtevno i mi moramo da „trčimo“ tržišnu utakmicu onako kako smatramo da bi trebalo da bi

imali rezultate i sačuvali stečeni ugled. Nije lako sačuvati ugled i biti korak ispred svih, a Zoran Milić zna koje su prednosti kompanije Arriva Litas – „Naši aduti i naša prednost je, pored kadrovskog potencijala i kvalitetnih programa, veliki sistem koji stoji iza nas“.

Ponuda turističke agencije bazira se na ponudi Leto 2018 za Grčku, Hrvatsku, Albaniju i Makedoniju. Ova agencija korisnicima je odobrila popust od 10 odsto za letovanje za Halkidiki i Olimpsku regiju do 31. marta.

Pored toga, ova agencija uspešno organizuje ture za evropske gradove.

Agencija je predstavila i svoj redizajnirani sajt www.turizamarriva.rs koji je Modernijeg dizajna, lakši za navigaciju i pretragu, web responsive – prilagođen prikazu za mobilne uređaje ali i sadržajniji i nudi mogućnost pretrage prema tipu, destinaciji, oblasti I tipu prevoza.