Posetite biser Jadrana uz primamljive popuste

Posetite biser Jadrana uz primamljive popuste

Arriva nudi sjajne popuste od 10 odsto za kupljene karte u pretprodaji do kraja juna

I ovog leta na vratima Jadrana, Crna Gora, kraljica Mediterana, nastavlja da šarmira neponovljivom lepotom mora i bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Najlepši zalazak Sunca, eksplozija boja i emocija, ali i kontrast između planina i obale dokaz su da dobre stvari dolaze u malim paketima.

Za sve zainteresovane ljubitelje mediteranske oaze, kompanija Arriva od 23. juna počinje sa svakodnevnim redom vožnje do Crnogorskog primorja iz Požarevca preko Svilajnca, kao i iz Negotina preko Zaječara i Bora. Uz neverovatne pogodnosti za putnike koji karte mogu kupiti na čak 3 mesečne rate,  Arriva nastavlja sa sezonskim autobuskim linijama ka Crnoj Gori u saradnji sa kompanijom Božur iz Podgorice, i nudi primamljive popuste za:

  • Karte kupljene u pretprodaji
  • Decu
  • Omladinu do 26 godina
  • Starije od 60 godina
  • Za grupe veće od 3 člana

 

Arriva nudi sjajne pogodnosti kao i popuste od 10 odsto namenjen kartama koje se kupe u pretrodaji do kraja juna, dok sa kupljenom kartom za Crnu Goru, svi putnici mogu uživati u usluzi besplatnog Wi-Fi na teritoriji Srbije.

Više informacija o samim polascima, pogodnostima i popustima možete dobiti putem mejla na info@arriva.rs, kao i na brojeve telefona:

Iz Požarevca – 0800 101 012; 012 211 844, 062 /88 000 32;

Iz Bora – 030/ 457 760, 062/ 8030 725.

Vesti

Posetite biser Jadrana uz primamljive popuste

24.05.2018

Arriva nudi sjajne popuste od 10 odsto za kupljene karte u pretprodaji do kraja juna. I ovog leta na vratima Jadrana, Crna Gora, kraljica Mediterana, nastavlja da šarmira neponovljivom lepotom mora i bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina.


Više o tome

Obiđite Đerdapsku klisuru na dva točka

23.05.2018

Kompanija Arriva Litas, deo Deutsche Bahn-a, globalnog lidera u oblasti usluga transporta i logistike, i Arriva Grupe koja posluje u 14 zemalja, i ove godine biciklistima i ljubiteljima aktivnog odmora omogućava jednostavan pristup čudesnim biciklističkim stazama...


Više o tome

DA LI STE SPREMNI ZA BEČ?

11.05.2018

Beč - grad koji pleni i privlači. Bilo da se radi o brzom putovanju ili hedonističkim razgledanjima, bez obzira na to koliko puta ste bili posetilac ovog atraktivnog grada, on iznova šarmira turiste kojima pruža bogat program tokom cele godine.


Više o tome

21.03.2018

Oglas za prikupljanje ponuda za preuzimanje i zbrinjavanje opasnog i neopasnog otpada


Više o tome

DEJAN BOGUNOVIĆ NOVI PREDSEDNIK ODBORA POSLOVNOG UDRUŽENJA „SRBIJATRANSPORT“

15.03.2018

Na sednici Odbora direktora Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“, za predsednika Odbora direktora jednoglasno je izabran Dejan Bogunović, generalni direktor kompanije Arriva Srbija.


Više o tome

PROMOCIJA NOVOG WEB SAJTA NA SAJMU TURIZMA

26.02.2018

Sajam koji je trajao 4 dana, prema rečima Rasima Ljajića, potpredsednika Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, strateška odluka države je da radi na razvijanju turizma u Srbiji i da je turizam taj koji ima ulogu pomirenja među državama Zapadnog Balkana.


Više o tome