Posetite biser Jadrana uz primamljive popuste

Posetite biser Jadrana uz primamljive popuste

I ovog leta na vratima Jadrana, Crna Gora, kraljica Mediterana, nastavlja da šarmira neponovljivom lepotom mora i bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Najlepši zalazak Sunca, eksplozija boja i emocija, ali i kontrast između planina i obale dokaz su da dobre stvari dolaze u malim paketima.

Za sve zainteresovane ljubitelje mediteranske oaze, kompanija Arriva od 23. juna počinje sa svakodnevnim redom vožnje do Crnogorskog primorja iz Požarevca preko Svilajnca, kao i iz Negotina preko Zaječara i Bora. Uz neverovatne pogodnosti za putnike koji karte mogu kupiti na čak 3 mesečne rate,  Arriva nastavlja sa sezonskim autobuskim linijama ka Crnoj Gori u saradnji sa kompanijom Božur iz Podgorice, i nudi primamljive popuste za:

  • Karte kupljene u pretprodaji
  • Decu
  • Omladinu do 26 godina
  • Starije od 60 godina
  • Za grupe veće od 3 člana

 

Arriva nudi sjajne pogodnosti kao i popuste od 10 odsto namenjen kartama koje se kupe u pretrodaji do kraja juna, dok sa kupljenom kartom za Crnu Goru, svi putnici mogu uživati u usluzi besplatnog Wi-Fi na teritoriji Srbije.

Više informacija o samim polascima, pogodnostima i popustima možete dobiti putem mejla na info@arriva.rs, kao i na brojeve telefona:

Iz Požarevca – 0800 101 012; 012 211 844, 062 /88 000 32;

Iz Bora – 030/ 457 760, 062/ 8030 725.

Vesti

ARRIVA DARIVA PUTOVANJA U CRNU GORU, BEČ I LINC

23.07.2018

Kako bi se zahvalila svojim vernim korisnicima, kompanija Arriva pokrenula je kampanju „Arriva dariva“, čiji je cilj da vas povede do vaše savršene letnje destinacije.


Više o tome

PUTUJ LAKŠE I JEFTINIJE – ONLINE AUTOBUSKE KARTE OD SAMO 99 DINARA!

13.07.2018

Kompanija Arriva, deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, predstavila je značajnu novinu u sferi online kupovine karata koja putnicima donosi mogućnost da prve tri karte kupe za svega 99 dinara!


Više o tome

Održan Dan bezbednosti u saobraćaju u Braničevskom okrugu

11.07.2018

Agencija za bezbednost saobraćaja i kompanija Arriva Litas potpisale Protokol o saradnji za unapređenje bezbednosti u oblasti drumskog saobraćaja i transporta


Više o tome

Posetite biser Jadrana uz primamljive popuste

24.05.2018

I ovog leta na vratima Jadrana, Crna Gora, kraljica Mediterana, nastavlja da šarmira neponovljivom lepotom mora i bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina.


Više o tome

Obiđite Đerdapsku klisuru na dva točka

23.05.2018

Kompanija Arriva Litas, deo Deutsche Bahn-a, globalnog lidera u oblasti usluga transporta i logistike, i Arriva Grupe koja posluje u 14 zemalja, i ove godine biciklistima i ljubiteljima aktivnog odmora omogućava jednostavan pristup čudesnim biciklističkim stazama...


Više o tome

DA LI STE SPREMNI ZA BEČ?

11.05.2018

Beč - grad koji pleni i privlači. Bilo da se radi o brzom putovanju ili hedonističkim razgledanjima, bez obzira na to koliko puta ste bili posetilac ovog atraktivnog grada, on iznova šarmira turiste kojima pruža bogat program tokom cele godine.


Više o tome