menu opener

NAGRADA ARRIVI U SEKTORU USLUGA

Arriva Srbija je dobila nagradu za regionalnog poslovnog lidera i poseban doprinos razvoju privrede regiona u 2018. godini.

Na sednici Parlamenta privrednika RPK Braničevskog i Podunavskog upravnog odbora održanoj u petak 30. novembra, komisija za dodelu nagrada Regionalne privredne komore Braničevskog okruga donela je odluku da se poseban doprinos razvoju privrede i regiona u sektoru usluga dodeli kompaniji Arriva Litas.

Nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona otišle su u ruke još dve kompanije u sektoru industrije i poljoprivrede.

U svečanom delu zasedanja, uručena su priznanja, a tom prilikom Dejan Bogunović, generalni direktor kompanije Arriva, zahvalio se i istakao da za kompaniju i njene zaposlene ova nagrada mnogo znači.

„Ova nagrada je dokaz da su nadležne institucije prepoznale pozitivan smer u kom se Arriva kreće i razvija, kao i da se sektor usluga kompanije kontinuirano unapređuje. Ono što nas posebno raduje je činjenica da i građani Braničevskog okruga, gde je Arriva domicilni prevoznik već 74 godine, prepoznaju ove promene, s obzirom na to da je uz bezbednost putnika, usluga koja se pruža krajnjim korisnicima najvažnija”, istakao je Bogunović.