KUPI KARTU
menu opener

Beograd – Požarevac od 399

Imajući u vidu da je korisnicima najvažnija usluga, kao i kvalitet koji Arriva pruža, postoje brojne aktivnosti usmerene na promociju kupovine online karata, kako bi što veći broj putnika mogao da uživa u benefitima komfornog putovanja po najpovoljnijim cenama.

Kako je kompanija Arriva godinama unazad prepoznata kao kompanija koja u domenu međugradskog prevoza najviše prisutna na teritoriji Braničevskog okruga, najvažnija i najfrekventnija linija je svakako linija Beograd – Požarevac.

Na sajtu Arrive u pretrazi reda vožnje, svakog dana možete pronaći jedan od 17 polazaka na ovoj relaciji koji vam odgovara.

Arriva je za svaki od tih polazaka ponudila i posebnu cenu, te cene karata za online kupovinu kreću već od 399 dinara        (umesto 745 dinara) za kartu u jednom pravcu.

Pored dinamičkih cena na navedenoj liniji, novina prilikom online kupovine karata je i mogućnost izbora povratne karte na relaciji Požarevac-Beograd. Kada se putnik opredeli za povratno putovanje, dovoljno je da unese kod povratne karte koja stiže na e-mail adresu ili se obrati korisničkom centru (slanjem e-mail-a na karte@teroplan.rs ili pozivom na broj 066 430 833) kako bi dobio kartu za povratak.