DO CRNE GORE ZA SAMO DEVET EVRA

Braničevski okrug, 30. maj 2019. – Kompanija Arriva Litas od 21. juna počinje sa svakodnevnim redom vožnje do Crnogorskog primorja iz Požarevca preko Svilajnca, kao i iz Negotina preko Zaječara i Bora. Informacija koja će obradovati sve zainteresovane ljubitelje mediteranske oaze jeste mogućnost da na Arrivinom sajtu, kartu do Crne Gore kupe po ceni već od devet evra i tako ostvare značajnu uštedu.

Dodatno, uz sjajne pogodnosti za putnike koji karte mogu kupiti na čak tri mesečne rate, Arriva nastavlja sa sezonskim autobuskim linijama ka Crnoj Gori i nudi popuste za:

  • Karte kupljene u pretprodaji;
  • Decu;
  • Omladinu do 26 godina;
  • Penzionere;
  • Porodice;
  • Za grupe veće od 6 članova.

Kompanija Arriva se trudi da obezbedi pogodnosti za sve navedene kategorije putnika koji se odluče za online kupovinu karata, a naročito za porodice. U vezi sa tim, pri polasku svakog autobusa za Crnu Goru obezbeđeno je pet karata po ceni od 999 dinara za decu do 7 godina, kao i pet promotivnih karata za odrasle po cenama od devet evra, što je posebno značajno za planiranje porodičnih putovanja.

Jedan od najlepših zaliva sveta, najdublji kanjon Evrope, najveće jezero na Balkanu, očuvana prašuma, četiri nacionalna parka, brojni rezervati i zaštićena područja, peščane plaže i tirkizno Jadransko more – samo su neki od razloga zbog kojih se brojni turisti odlučuju baš za Crnu Goru.

„Zbog velikog interesovanja, i ove godine, kompanija Arriva u saradnji sa kompanijom Božur iz Podgorice uvodi svakodnevne polaske do Crnogorskog primorja uz sjajne pogodnosti, kao i popust od 10 odsto namenjen za karte koje se kupe u pretprodaji do 30. juna. Takođe, našim korisnicima smo omogućili i neverovatnu uštedu s obzirom na to da je preko našeg sajta kartu moguće kupiti za samo devet evra“, navela je Ana Laušević, menadžer za komunikaciju i marketing u kompaniji Arriva.

Sa kupljenom kartom za Crnu Goru, svi putnici mogu uživati u usluzi besplatnog Wi-Fi-ja tokom celog putovanja. Više informacija o samim polascima, pogodnostima i popustima možete pronaći na sajtu www.arriva.rs ili putem mejla na info@arriva.rs, kao i na besplatan broj telefona Info centra Arrive 0800 101 012.

O kompaniji Arriva

Arriva je jedan od vodećih pružalaca usluga prevoza putnika u Evropi, zapošljava više od 53.000 ljudi i godišnje isporučuje 2 milijarde putničkih putovanja u 14 evropskih zemalja. Arriva je deo Deutsche Bahn (DB), jedne od vodećih svetskih kompanija za prevoz putnika i logistiku, i odgovorna je za regionalne putničke usluge DB van Nemačke. Više informacija o kompaniji dostupno je na https://arriva.rs/.

Vesti

13 SAVETA za duga putovanja autobusom

24.10.2019

Oni koji često putuju na dugim relacijama koristeći usluge autobuskog prevoza do sada već iskusno znaju šta da očekuju od kompanije koja ih prevozi


Više o tome

“Žene u transportu” - Arriva za okruglim stolom

07.10.2019

U Beogradu je 12. septembra održan prvi okrugli sto na temu “Žene u transportu”.


Više o tome

ARRIVA NASTAVLJA SA BESPLATNIM PROGRAMOM STRUČNOG USAVRŠAVANJA ZA VOZAČE AUTOBUSA

30.07.2019

Beograd, 30. jul 2019. – Kompanija Arriva Litas drugu godinu zaredom sprovodi program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za vozače „D“


Više o tome

MOGU LI DA OBIĐEM GRAC ZA DVA DANA ? O DA, MOŽEŠ.

25.07.2019

Listam fb iz dosade. Nailazim na konkurs naše zajedničko putovanje - „Širimo ljubav“ , postavljam neku fotografiju bez ikakvih očekivanja.


Više o tome

ARRIVINA SREBRNA LINIJA SAOBRAĆA I OVOG LETA

28.06.2019

Kompanija će svim ljubiteljima Srebrnog jezera od 1. jula omogućiti lakši i brži dolazak do omiljene destinacije


Više o tome

NAJAVA PREDSTAVE „NEVIDLJIVI GRAD”

25.06.2019

Kompanija Arriva u saradnji sa DAH Teatrom 26. juna 2019. godine organizuje izvođenje predstave „Ne/vidljivi grad” na liniji 26 u Beogradu.


Više o tome

DO CRNE GORE ZA SAMO DEVET EVRA

30.05.2019

Kompanija Arriva nudi sjajne popuste za online kupovinu karata za putovanja do jedne od najtraženijih turističkih destinacija.


Više o tome

Arriva Litas doo Požarevac oglašava prodaju sledećih osnovnih sredstava:

15.04.2019

Arriva Litas doo Požarevac oglašava prodaju sledećih osnovnih sredstava:


Više o tome

Arriva oglašava prikupljanje ponuda za nabavku Evro dizela za 2019/2020. godinu

12.03.2019

Arriva oglašava prikupljanje ponuda za nabavku Evro dizela za 2019/2020. godinu


Više o tome

„ARRIVA LITAS” NA SAJMU TURIZMA PREDSTAVILA BOGATU TURISTIČKU PONUDU

27.02.2019

Turistička agencija „Arriva Litas” predstavila je program za leto 2019. na nedavno završenom 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.


Više o tome

„Benčmarking u zatvorenim sistemima“ Arriva u Beogradu – najbolji primer u organizaciji posla

08.02.2019

Poslovna jedinica iz Beograda kompanije Arriva Litas pokazala je najbolji primer u organizaciji posla kao deo projekata „Benčmarking u zatvorenim sistemima”, koji je realizovan u saradnji sa 35 transportnih kompanija u Republici Srbiji.


Više o tome

CRVENI KRST DODELIO ZAHVALNICU KOMPANIJI ARRIVA LITAS

28.12.2018

Kompanija Arriva Litas dobitnik je zahvalnice Humanitarne organizacije Crveni krst Srbija (Stari Grad) koja predstavlja posebno priznanje kompaniji za uspešnu saradnju tokom prethodnih godina.


Više o tome

NAGRADA ARRIVI U SEKTORU USLUGA

10.12.2018

Arriva Srbija je dobila nagradu za regionalnog poslovnog lidera i poseban doprinos razvoju privrede regiona u 2018. godini.


Više o tome

Počinje besplatan program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za vozače autobusa.

19.11.2018

Počinje besplatan program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za vozače autobusa.


Više o tome

Arriva Litas doo Požarevac oglašava prodaju sledećih osnovnih sredstava:

15.11.2018

Potencijalni kupci mogu pogledati autobuse na navedenim lokacijama. Autobusi se prodaju u viđenom stanju.


Više o tome

Cene karata za Beč već od 9 eura

Od sredine oktobra, Arriva je snizila cene karata ka Beču čak 50 odsto. Ovi popusti važe za polaske ka Beču iz Požarevca i Beograda.


Više o tome