KUPI KARTU
menu opener

CRVENI KRST DODELIO ZAHVALNICU KOMPANIJI ARRIVA LITAS

Kompanija Arriva Litas dobitnik je zahvalnice Humanitarne organizacije Crveni krst Srbija (Stari Grad) koja predstavlja posebno priznanje kompaniji za uspešnu saradnju tokom prethodnih godina.

Saradnja između kompanije Arriva Litas i Crvenog krsta Stari Grad otpočela je tokom velikih poplava u maju 2014. godine kada su vozači Arrive volonterski učestvovali u aktivnostima Crvenog krsta širom Srbije. Takođe, Arriva je prethodnih godina sa velikim zadovoljstvom pružala pomoć u organizaciji prevoza mladih volontera na kampove prve pomoći u organizaciji Crvenog krsta. Mladi volonteri su tako imali priliku da se takmiče na državnim i evropskim prvenstvima u pružanju prve pomoći, na kojima tradicionalno beleže značajne uspehe.

Kao kompanija koja prepoznaje značaj humanitarnih aktivnosti, Arriva redovno organizuje i dobrovoljno davanje krvi svojih zaposlenih.

Arriva Litas, koja posluje u okviru Deutsche Bahn grupe, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike i koji je jedan je od najvećih prevoznika u Evropi, i ubuduće će nastaviti sa sličnim akcijama u okviru saradnje sa Crvenim krstom.