menu opener

Cene karata za Beč već od 9 eura

Od sredine oktobra, Arriva je snizila cene karata ka Beču čak 50 odsto. Ovi popusti važe za polaske ka Beču iz Požarevca i Beograda.

Red vožnje:

Kako navode u kompaniija Arriva, za ovaj korak su se odlučili s obzirom da je ideja da se što više približe korisnicima i ponude im na prvom mestu bezbedno i komforno putovanje ali i putovanje koje je po njih I njihov budžet najpovoljnije.

Pored toga, kako kažu, u korak sa modernizacijom procesa, cene karata koje kreću čak od 9 eura moguće je kupiti online preko sajta Arrive I to se za sada pokazalo kao jedan od sve popularnijih usluga ka korisnicima.

Korisnici na ovaj način ne gube vreme na odlazak do prodajnog mesta i čekanje u redu a pored toga  ostvaruju neverovatne popuste koji su im na raspolaganju”, ističu u Arrivi i napominju da je od početka uvođenja takozvanih dinamičkih cena, prodaja i motivacija korisnika da koriste naše usluge porasla.

Na ovoj liniji učestvuju prevoznici Stup Vršac, Severtrans, Lasta I Arriva.

Prodaja online karata se vrši na sajtu Arrive www.arriva.rs a Više informacija dostupno je ukoliko pozovete Info centar Arrive na 0800 101 012. Poziv je besplatan za korisnike svih fiksnih (digitalnih centrala) i mobilnih mreža u Srbiji.

REZERVACIJE     : +381 62 88 000 13. Od sada je moguće rezervisati karte i putem viber aplikacije. Dovoljno je da pošaljete svoje podatke a povratnu informaciju dobićete u toku radnog vremena Info centra.

· SVAKIM DANOM IZ POŽAREVCA

19:30

• SVAKIM DANOM IZ BEOGRADA

21:00

• SVAKIM DANOM IZ BEČA

21:00

• ČETVRTKOM I NEDELJOM IZ POŽAREVCA

14:00

• ČETVRKOM I NEDELJOM IZ BEOGRADA

16:00

• PETKOM I PONEDELJKOM IZ BEČA

17:00