ARRIVA SNIZILA CENE KARATA ZA ZLATIBOR
VELIKO INTERESOVANJE PRED NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Beograd, 16.11.2017 – Arriva će od petka, 17. novembra  sniziti svoje cene karata u pravcu ka Zlatiboru. Kako navode u Arrivi, na ovaj potez su se odlučili kako bi svojim lojalnim korisnicima omogućili putovanje po sniženim cenama pred novogodišnje praznike.

Arriva iz Beograda do Zlatibora saobraća svakodnevno i to sa pet polazaka sa Zlatibora u 6:45, 10:45, 13:00, 15:15 i 19:45 i četiri polaska sa Zlatibora u 6.15, 12:00, 15:15, 19:20.

Iz Užica, Arriva saobraća sa 5 dnevnih polazaka.    

Arriva je na ovim linijama spremila popuste za decu, omladinu do 26 godina i starije preko 60 godina.

Odlučili smo se na ovaj korak s obzirom da je u poslednje vreme puno interesovanja za ovu liniju i sve je veći broj putnika koji su zadovoljni uslugom koju pružamo“ , istakako je Goran Topalović, direktor za međugradski i međunarodni saobraćaj. „ Na ovaj način, želimo da nagradimo sve lojalne korisnike koji su na nama u proteklih godinu dana ali i da privučemo nove“.

„Zlatibor poznat kao klimatsko lečilište, itekako je popularan i kao turistička destinacija za novogodišnje praznike. Naš partner ,Turistička organizacija Zlatibora ulaže velike napore da ova planina uvek ima nove i drugačije sadržaje“, dodaje Topalović i navodi da će Arriva kao prevoznik biti spremna i za bis polaske tokom novogodišnjih praznika.

U našim vozilima, putnici će uvek dobiti dobru uslugu – od ljubaznog i predusretljivog vozača, wifi besplatnog servisa pa dve do komforne i bezbedne vožnje“ . „ Promotivni period će trajati sve dok ima interesovanja“, završava Topalović.

Arriva je od skoro otvorila i Korisnički servis za sve putnike, te je svima dostupna i besplatna linija 0800 101 012, koja se može pozivati kako iz fiksne tako i iz mobilne telefonije. Pored toga, dodatne informacije se mogu dobiti i putem mejla info.centar@arriva.rs

ZL

Vesti

PUTUJ LAKŠE I JEFTINIJE – ONLINE AUTOBUSKE KARTE OD SAMO 99 DINARA!

13.07.2018

Kompanija Arriva, deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, predstavila je značajnu novinu u sferi online kupovine karata koja putnicima donosi mogućnost da prve tri karte kupe za svega 99 dinara!


Više o tome

Održan Dan bezbednosti u saobraćaju u Braničevskom okrugu

11.07.2018

Agencija za bezbednost saobraćaja i kompanija Arriva Litas potpisale Protokol o saradnji za unapređenje bezbednosti u oblasti drumskog saobraćaja i transporta


Više o tome

Posetite biser Jadrana uz primamljive popuste

24.05.2018

I ovog leta na vratima Jadrana, Crna Gora, kraljica Mediterana, nastavlja da šarmira neponovljivom lepotom mora i bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina.


Više o tome

Obiđite Đerdapsku klisuru na dva točka

23.05.2018

Kompanija Arriva Litas, deo Deutsche Bahn-a, globalnog lidera u oblasti usluga transporta i logistike, i Arriva Grupe koja posluje u 14 zemalja, i ove godine biciklistima i ljubiteljima aktivnog odmora omogućava jednostavan pristup čudesnim biciklističkim stazama...


Više o tome

DA LI STE SPREMNI ZA BEČ?

11.05.2018

Beč - grad koji pleni i privlači. Bilo da se radi o brzom putovanju ili hedonističkim razgledanjima, bez obzira na to koliko puta ste bili posetilac ovog atraktivnog grada, on iznova šarmira turiste kojima pruža bogat program tokom cele godine.


Više o tome

21.03.2018

Oglas za prikupljanje ponuda za preuzimanje i zbrinjavanje opasnog i neopasnog otpada


Više o tome