ARRIVA SNIZILA CENE KARATA ZA ZLATIBOR
VELIKO INTERESOVANJE PRED NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Beograd, 16.11.2017 – Arriva će od petka, 17. novembra  sniziti svoje cene karata u pravcu ka Zlatiboru. Kako navode u Arrivi, na ovaj potez su se odlučili kako bi svojim lojalnim korisnicima omogućili putovanje po sniženim cenama pred novogodišnje praznike.

Arriva iz Beograda do Zlatibora saobraća svakodnevno i to sa pet polazaka sa Zlatibora u 6:45, 10:45, 13:00, 15:15 i 19:45 i četiri polaska sa Zlatibora u 6.15, 12:00, 15:15, 19:20.

Iz Užica, Arriva saobraća sa 5 dnevnih polazaka.    

Arriva je na ovim linijama spremila popuste za decu, omladinu do 26 godina i starije preko 60 godina.

Odlučili smo se na ovaj korak s obzirom da je u poslednje vreme puno interesovanja za ovu liniju i sve je veći broj putnika koji su zadovoljni uslugom koju pružamo“ , istakako je Goran Topalović, direktor za međugradski i međunarodni saobraćaj. „ Na ovaj način, želimo da nagradimo sve lojalne korisnike koji su na nama u proteklih godinu dana ali i da privučemo nove“.

„Zlatibor poznat kao klimatsko lečilište, itekako je popularan i kao turistička destinacija za novogodišnje praznike. Naš partner ,Turistička organizacija Zlatibora ulaže velike napore da ova planina uvek ima nove i drugačije sadržaje“, dodaje Topalović i navodi da će Arriva kao prevoznik biti spremna i za bis polaske tokom novogodišnjih praznika.

U našim vozilima, putnici će uvek dobiti dobru uslugu – od ljubaznog i predusretljivog vozača, wifi besplatnog servisa pa dve do komforne i bezbedne vožnje“ . „ Promotivni period će trajati sve dok ima interesovanja“, završava Topalović.

Arriva je od skoro otvorila i Korisnički servis za sve putnike, te je svima dostupna i besplatna linija 0800 101 012, koja se može pozivati kako iz fiksne tako i iz mobilne telefonije. Pored toga, dodatne informacije se mogu dobiti i putem mejla info.centar@arriva.rs

ZL

Vesti

21.03.2018

Oglas za prikupljanje ponuda za preuzimanje i zbrinjavanje opasnog i neopasnog otpada


Više o tome

DEJAN BOGUNOVIĆ NOVI PREDSEDNIK ODBORA POSLOVNOG UDRUŽENJA „SRBIJATRANSPORT“

15.03.2018

Na sednici Odbora direktora Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“, za predsednika Odbora direktora jednoglasno je izabran Dejan Bogunović, generalni direktor kompanije Arriva Srbija.


Više o tome

PROMOCIJA NOVOG WEB SAJTA NA SAJMU TURIZMA

26.02.2018

Sajam koji je trajao 4 dana, prema rečima Rasima Ljajića, potpredsednika Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, strateška odluka države je da radi na razvijanju turizma u Srbiji i da je turizam taj koji ima ulogu pomirenja među državama Zapadnog Balkana.


Više o tome

ARRIVA BREND SE MENJA

22.01.2018

Arriva od ove godine uvodi novi osvežen identitet nakon što je pre 20 godina ime Arrive počelo da se pojavljuje širom gradova Evrope.


Više o tome

ARRIVA SNIZILA CENE KARATA ZA ZLATIBOR
VELIKO INTERESOVANJE PRED NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

15.11.2017

Arriva će od petka, 17. novembra sniziti svoje cene karata u pravcu ka Zlatiboru. Kako navode u Arrivi, na ovaj potez su se odlučili kako bi svojim lojalnim korisnicima omogućili putovanje po sniženim cenama pred novogodišnje praznike.


Više o tome