ARRIVA SNIZILA CENE KARATA ZA ZLATIBOR
VELIKO INTERESOVANJE PRED NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Beograd, 16.11.2017 – Arriva će od petka, 17. novembra  sniziti svoje cene karata u pravcu ka Zlatiboru. Kako navode u Arrivi, na ovaj potez su se odlučili kako bi svojim lojalnim korisnicima omogućili putovanje po sniženim cenama pred novogodišnje praznike.

Arriva iz Beograda do Zlatibora saobraća svakodnevno i to sa pet polazaka sa Zlatibora u 6:45, 10:45, 13:00, 15:15 i 19:45 i četiri polaska sa Zlatibora u 6.15, 12:00, 15:15, 19:20.

Iz Užica, Arriva saobraća sa 5 dnevnih polazaka.    

Arriva je na ovim linijama spremila popuste za decu, omladinu do 26 godina i starije preko 60 godina.

Odlučili smo se na ovaj korak s obzirom da je u poslednje vreme puno interesovanja za ovu liniju i sve je veći broj putnika koji su zadovoljni uslugom koju pružamo“ , istakako je Goran Topalović, direktor za međugradski i međunarodni saobraćaj. „ Na ovaj način, želimo da nagradimo sve lojalne korisnike koji su na nama u proteklih godinu dana ali i da privučemo nove“.

„Zlatibor poznat kao klimatsko lečilište, itekako je popularan i kao turistička destinacija za novogodišnje praznike. Naš partner ,Turistička organizacija Zlatibora ulaže velike napore da ova planina uvek ima nove i drugačije sadržaje“, dodaje Topalović i navodi da će Arriva kao prevoznik biti spremna i za bis polaske tokom novogodišnjih praznika.

U našim vozilima, putnici će uvek dobiti dobru uslugu – od ljubaznog i predusretljivog vozača, wifi besplatnog servisa pa dve do komforne i bezbedne vožnje“ . „ Promotivni period će trajati sve dok ima interesovanja“, završava Topalović.

Arriva je od skoro otvorila i Korisnički servis za sve putnike, te je svima dostupna i besplatna linija 0800 101 012, koja se može pozivati kako iz fiksne tako i iz mobilne telefonije. Pored toga, dodatne informacije se mogu dobiti i putem mejla info.centar@arriva.rs

ZL

Vesti

NAGRADA ARRIVI U SEKTORU USLUGA

10.12.2018

Arriva Srbija je dobila nagradu za regionalnog poslovnog lidera i poseban doprinos razvoju privrede regiona u 2018. godini.


Više o tome

Počinje besplatan program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za vozače autobusa.

19.11.2018

Počinje besplatan program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za vozače autobusa.


Više o tome

Arriva Litas doo Požarevac oglašava prodaju sledećih osnovnih sredstava:

15.11.2018

Potencijalni kupci mogu pogledati autobuse na navedenim lokacijama. Autobusi se prodaju u viđenom stanju.


Više o tome

Cene karata za Beč već od 9 eura

Od sredine oktobra, Arriva je snizila cene karata ka Beču čak 50 odsto. Ovi popusti važe za polaske ka Beču iz Požarevca i Beograda.


Više o tome

Arriva je svojim korisnicima ponudila nove polaske iz Braničevskog okruga.


Više o tome

Arriva Litas doo Požarevac oglašava prodaju sledećih osnovnih sredstava:

24.09.2018

Potencijalni kupci mogu pogledati autobuse na navedenim lokacijama. Autobusi se prodaju u viđenom stanju.


Više o tome

Deutsche Bahn kao učesnik najveće poslovne platforme u železničkoj industriji InnoTrans 2018: Digitalne tehnologije omogućavaju unapređenje kvaliteta usluga u železničkom saobraćaju

21.09.2018

Razvoj i korišćenje digitalnih tehnologija centralna tema je izložbene postavke kojom se kompanija Deutsche Bahn (DB) predstavlja na sajmu InnoTrans 2018 koji se od 18. do 21. septembra održava u Berlinu.


Više o tome

GRAD BEOGRAD DOBIO 25 NOVIH AUTOBUSA

14.09.2018

Kompanija Arriva Litas uvodi u sistem gradskog saobraćaja u Beogradu novih 25 autobusa sa EURO VI motorom


Više o tome

ARRIVA GRUPA NAJAVILA DOLAZAK NOVE IZVRŠNE DIREKTORKE

12.09.2018

Arriva Grupa, imenovala je novu izvršnu direktorku, koja će biti zadužena za poslovanje kompanije u nekoliko zemalja, uključujući i Srbiju.


Više o tome

ARRIVA DARIVA PUTOVANJA U CRNU GORU, BEČ I LINC

23.07.2018

Kako bi se zahvalila svojim vernim korisnicima, kompanija Arriva pokrenula je kampanju „Arriva dariva“, čiji je cilj da vas povede do vaše savršene letnje destinacije.


Više o tome