KUPI KARTU
menu opener

ARRIVA SNIZILA CENE KARATA ZA ZLATIBOR
VELIKO INTERESOVANJE PRED NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Beograd, 16.11.2017 – Arriva će od petka, 17. novembra  sniziti svoje cene karata u pravcu ka Zlatiboru. Kako navode u Arrivi, na ovaj potez su se odlučili kako bi svojim lojalnim korisnicima omogućili putovanje po sniženim cenama pred novogodišnje praznike.

Arriva iz Beograda do Zlatibora saobraća svakodnevno i to sa pet polazaka sa Zlatibora u 6:45, 10:45, 13:00, 15:15 i 19:45 i četiri polaska sa Zlatibora u 6.15, 12:00, 15:15, 19:20.

Iz Užica, Arriva saobraća sa 5 dnevnih polazaka.    

Arriva je na ovim linijama spremila popuste za decu, omladinu do 26 godina i starije preko 60 godina.

Odlučili smo se na ovaj korak s obzirom da je u poslednje vreme puno interesovanja za ovu liniju i sve je veći broj putnika koji su zadovoljni uslugom koju pružamo“ , istakako je Goran Topalović, direktor za međugradski i međunarodni saobraćaj. „ Na ovaj način, želimo da nagradimo sve lojalne korisnike koji su na nama u proteklih godinu dana ali i da privučemo nove“.

„Zlatibor poznat kao klimatsko lečilište, itekako je popularan i kao turistička destinacija za novogodišnje praznike. Naš partner ,Turistička organizacija Zlatibora ulaže velike napore da ova planina uvek ima nove i drugačije sadržaje“, dodaje Topalović i navodi da će Arriva kao prevoznik biti spremna i za bis polaske tokom novogodišnjih praznika.

U našim vozilima, putnici će uvek dobiti dobru uslugu – od ljubaznog i predusretljivog vozača, wifi besplatnog servisa pa dve do komforne i bezbedne vožnje“ . „ Promotivni period će trajati sve dok ima interesovanja“, završava Topalović.

Arriva je od skoro otvorila i Korisnički servis za sve putnike, te je svima dostupna i besplatna linija 0800 101 012, koja se može pozivati kako iz fiksne tako i iz mobilne telefonije. Pored toga, dodatne informacije se mogu dobiti i putem mejla info.centar@arriva.rs

ZL