KUPI KARTU
menu opener

„ARRIVA LITAS” NA SAJMU TURIZMA PREDSTAVILA BOGATU TURISTIČKU PONUDU

Turistička agencija „Arriva Litas” predstavila je program za leto 2019. na nedavno završenom 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Kao pouzdan partner i kompanija sa tradicijom, „Arriva” je svojim starim i novim prijateljima, po pristupačnim cenama i uz brojne pogodnosti, ponudila veliki izbor atraktivnih destinacija za odmor.
Za leto 2019. godine, u glavnom fokusu je program koji tradicionalno privlači turiste iz Srbije, a to su aranžmani u letovalištima u Olimpijskoj regiji i na Halkidikiju.
Kao kompanija kojoj je na prvom mestu bezbedno i komforno putovanje, Arriva je pre godinu dana svojim korisnicima obezbedila online kupovinu karata. Ana Laušević, menadžer za korporativne komunikacije u Arrivi, na Sajmu je predstavila i dodatnu pogodnost za putnike, što je od ove godine novitet.
„Na određenim relacijama ponudili smo putnicima da iskoriste mogućnost da karte kupe po dinamičkim cenama. To znači da su karte koje se kupe putem sajta Arrive znatno povoljnije nego u regularnoj prodaji. Recimo, na određenim relacijama kao što su Niš – Požarevac, Svilajnac – Beograd, Kragujevac – Požarevac, moguće je kupiti kartu po ceni od 99 dinara, dok je kartu za Beč moguće kupiti za 9 evra”, istakla je Ana Laušević.
Ponuda turističke agencije bazira se na ponudi Leto 2019 za Grčku, kao i za Crnu Goru. Agencija je korisnicima odobrila i first minute popuste od 10 ili 15 odsto za letovanje za Halkidiki i Olimpijsku regiju kao i popust za smenu od 22. maja po ceni od 70 eur za paket aranžman ( smeštaj + prevoz ).
Osim toga, agencija „Arriva Litas” uspešno organizuje ture za evropske gradove, među kojima su Sarajevo, Skoplje, Budimpešta, Temišvar, Beč, Prag, Bratislava i druge.