ARRIVA GRUPA NAJAVILA DOLAZAK NOVE IZVRŠNE DIREKTORKE

Arriva Grupa, imenovala je novu izvršnu direktorku, koja će biti zadužena za poslovanje kompanije u nekoliko zemalja, uključujući i Srbiju.

Liz Benison ima veliko iskustvo i pridružiće se Arriva Upravnom odboru 17. septembra, direktno izveštavajući glavnog izvršnog direktora Arriva Grupe, Manfreda Rudharta.

Odgovornosti nove izvršne direktorke podrazumevaće rast prisutnosti kompanije kao i inovacija, radi podrške specifičnim rešenjima za transport putnika, koji zahtevaju lokalne vlasti, vlade i putnici na tim tržištima.

Liz Benison biće odgovorna za poslovanje kompanije u Hrvatskoj, Danskoj, Holandiji, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji. Tokom svoje karijere, vodila je transformaciju kompanija u nekoliko sektora, uključujući inženjering, proizvodnju i finansijske usluge. Do nedavno je bila izvršna direktorka Divizije koja je vodila jednu od dve operativne divizije za Serco Grupu u Velikoj Britaniji i Evropi.

Imamo ambicije da budemo prvi izbor za putovanje za ovlašćene javne klijente i korisnike usluga, kao i da povećamo prisustvo na evropskim tržištima. Uzbuđen sam zbog novog fokusa koje ovo imenovanje nosi, a koje je podržano od strane odličnih timova širom Evrope”, istakao je Manfred Rudhart, glavni izvršni direktor Arriva Grupe i dodao da se raduje dolasku Liz Benison u kompaniju. 

Osvrnuvši se na ovo imenovanje, Liz Benison je navela: „Vidim da timovi unutar kompanije Arriva stvarno žele da naprave pozitivnu razliku za putnike. Reč je o pronalaženju praktičnih rešenja koja menjaju tržišta, menjaju očekivanja potrošača i menjaju živote.“

 

Vesti

Deutsche Bahn kao učesnik najveće poslovne platforme u železničkoj industriji InnoTrans 2018: Digitalne tehnologije omogućavaju unapređenje kvaliteta usluga u železničkom saobraćaju

21.09.2018

Razvoj i korišćenje digitalnih tehnologija centralna tema je izložbene postavke kojom se kompanija Deutsche Bahn (DB) predstavlja na sajmu InnoTrans 2018 koji se od 18. do 21. septembra održava u Berlinu.


Više o tome

GRAD BEOGRAD DOBIO 25 NOVIH AUTOBUSA

14.09.2018

Kompanija Arriva Litas uvodi u sistem gradskog saobraćaja u Beogradu novih 25 autobusa sa EURO VI motorom


Više o tome

ARRIVA GRUPA NAJAVILA DOLAZAK NOVE IZVRŠNE DIREKTORKE

12.09.2018

Arriva Grupa, imenovala je novu izvršnu direktorku, koja će biti zadužena za poslovanje kompanije u nekoliko zemalja, uključujući i Srbiju.


Više o tome

ARRIVA DARIVA PUTOVANJA U CRNU GORU, BEČ I LINC

23.07.2018

Kako bi se zahvalila svojim vernim korisnicima, kompanija Arriva pokrenula je kampanju „Arriva dariva“, čiji je cilj da vas povede do vaše savršene letnje destinacije.


Više o tome

PUTUJ LAKŠE I JEFTINIJE – ONLINE AUTOBUSKE KARTE OD SAMO 99 DINARA!

13.07.2018

Kompanija Arriva, deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, predstavila je značajnu novinu u sferi online kupovine karata koja putnicima donosi mogućnost da prve tri karte kupe za svega 99 dinara!


Više o tome

Održan Dan bezbednosti u saobraćaju u Braničevskom okrugu

11.07.2018

Agencija za bezbednost saobraćaja i kompanija Arriva Litas potpisale Protokol o saradnji za unapređenje bezbednosti u oblasti drumskog saobraćaja i transporta


Više o tome

Posetite biser Jadrana uz primamljive popuste

24.05.2018

I ovog leta na vratima Jadrana, Crna Gora, kraljica Mediterana, nastavlja da šarmira neponovljivom lepotom mora i bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina.


Više o tome