KUPI KARTU
menu opener

ARRIVA GRUPA NAJAVILA DOLAZAK NOVE IZVRŠNE DIREKTORKE

Arriva Grupa, imenovala je novu izvršnu direktorku, koja će biti zadužena za poslovanje kompanije u nekoliko zemalja, uključujući i Srbiju.

Liz Benison ima veliko iskustvo i pridružiće se Arriva Upravnom odboru 17. septembra, direktno izveštavajući glavnog izvršnog direktora Arriva Grupe, Manfreda Rudharta.

Odgovornosti nove izvršne direktorke podrazumevaće rast prisutnosti kompanije kao i inovacija, radi podrške specifičnim rešenjima za transport putnika, koji zahtevaju lokalne vlasti, vlade i putnici na tim tržištima.

Liz Benison biće odgovorna za poslovanje kompanije u Hrvatskoj, Danskoj, Holandiji, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji. Tokom svoje karijere, vodila je transformaciju kompanija u nekoliko sektora, uključujući inženjering, proizvodnju i finansijske usluge. Do nedavno je bila izvršna direktorka Divizije koja je vodila jednu od dve operativne divizije za Serco Grupu u Velikoj Britaniji i Evropi.

Imamo ambicije da budemo prvi izbor za putovanje za ovlašćene javne klijente i korisnike usluga, kao i da povećamo prisustvo na evropskim tržištima. Uzbuđen sam zbog novog fokusa koje ovo imenovanje nosi, a koje je podržano od strane odličnih timova širom Evrope”, istakao je Manfred Rudhart, glavni izvršni direktor Arriva Grupe i dodao da se raduje dolasku Liz Benison u kompaniju. 

Osvrnuvši se na ovo imenovanje, Liz Benison je navela: „Vidim da timovi unutar kompanije Arriva stvarno žele da naprave pozitivnu razliku za putnike. Reč je o pronalaženju praktičnih rešenja koja menjaju tržišta, menjaju očekivanja potrošača i menjaju živote.“