KUPI KARTU
menu opener

ARRIVA DARIVA PUTOVANJA U CRNU GORU, BEČ I LINC

Iskoristite svoju šansu za besplatnu kartu!

Kako bi se zahvalila svojim vernim korisnicima, kompanija Arriva pokrenula je kampanju „Arriva dariva“, čiji je cilj da vas povede do vaše savršene letnje destinacije. Iako statistike govore da se na more najčešće kreće petkom, ova kampanja pokazaće da je svaki dan pravi dan da se krene na more!

Svi koji kupe kartu za letnje putovanje do Crne Gore za polaske utorkom, sredom ili četvrtkom, dobiće još jednu kartu besplatno u toku trajanja kampanje, odnosno do kraja avgusta. Budva, Herceg Novi, Sveti Stefan samo su neke od destinacija za nezaboravno leto, preplanuo ten, prelepa druženja i najbolje letnje žurke.

Osim letnjih avantura, za svoje stalne korisnike, Arriva je pripremila i poseban loyalty program. Svi ljubitelji Austrije, imaće priliku da besplatno putuju do Beča i Linca, i to nikad lakše – sa sakupljenih pet karata na međugradskim linijama Arrive, kartu do Beča ili Linca dobiće na poklon!

Kampanja Arriva dARRIVA počinje u avgustu i trajaće do kraja godine, do kada možete da iskoristite priliku da dobijete besplatne karte za željene destinacije. Neka vaše putovanje počne Arriva polaskom koje će vam pružiti komfor, udobnost, nova poznanstva i prelepe uspomene.

Osim besplatnih karata, Arriva uvodi i mogućnost online prodaje karata na svom web sajtu. Uz online rezervacije, moguća je kupovina karata već od 99 dinara  za tri međumesne linije Požarevac – Niš, Požarevac – Kragujevac i Negotin – Svilajnac.

Više informacija o samim polascima, pogodnostima i popustima možete pronaći na sajtu www.arriva.rs ili putem e-mail-a na info@arriva.rs, kao i na broj telefona 0800 101 021 koji je besplatan za pozive iz fiksne i mobilne telefonije.