KUPI KARTU
menu opener

Arriva Evropa

Arriva je jedan od vodećih pružalaca trnasportne usluge u Evropi. Zapošljava 5300 ljudi i obezbedi 2 milijarde putničkih putovanja godišnje u 14 zemalja u kojima posluje.

Arriva je u vlasništvu Deutsche Bahn Grupe ( DB ) od 2010. godine, jedne od vodećih kompanija u svetu u domenu logistike i transporta a kao deo ove velike svetske kompanije, odgovorna je za regionalni putnički transport izvan granica Nemačke.

Naše putovanje počelo je 1938. godine kada je Cowie porodica otvorila prodavnicu polovnih motocikala u Sunderlandu, Engleska. Ovo je bilo prvo poglavlje neverovatne priče koja nas je dovela do toga da smo danas dovoljno porasli i postali Panevropski prevoznik.
Danas, verujemo da je naše iskustvo u domenu transporta bez premca i da pružamo rešenja kako lokalnim tako i nacionalnim vlastima, javnim i privatnim kompanijama i ustanovama i poverenicima za zdravstvo.


Modeli transporta

Obim naše stručnosti ukazuje na to da možemo da možemo da ponudimo ali i da saobraćamo u različitim modelima transporta:

 • arriva 1,100 trains

  1,100
  vozova

 • arriva 17,000 autobusa i luksuznih autobusa

  17,000
  autobusa i luksuznih autobusa

 • arriva 350 bicikala

  350
  bicikala

 • arriva 550 automobila za car-share

  550
  automobila za car-share

 • arriva 21 vodena autobusa

  21
  vodena autobusa

Prvi izbor za putovanje

Naša ambicija je da postanemo Prvi izbor za putovanje. Želimo da naši korisnici, naši putnici, vlasti u domenu javnog putničkog prevoza, klijenti i partneri svaku put odaberu Arrivu jer nam veruju i znaju da ćemo isporučiti pouzdanu, održivu uslugu visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni.
Nisu važna samo naša dela, već način na koji to radimo. Mi ulažemo u naše ljude, pružamo podršku zajednicama sa kojima sarađujemo i prvi smo koji se zalažu za promene u industriji transporta.